Dobre praktyki

Szanowni Państwo,

Prezentujemy Państwu bazę dobrych praktyk z kraju, regionu oraz z powiatu oleckiego. W zakładce Dobre praktyki w kraju i w regionie znajdują się:

• publikacje wydane przez Ministerstwo Rozwoju Regionalnego "Dobre praktyki Europejskiego Funduszu Społecznego w Polsce", w których zaprezentowano projekty wyróżnione w trzeciej i czwartej edycji konkursu "Dobre praktyki EFS" ,
  • publikacje będące zbiorem najlepszych inicjatyw, zrealizowanych na terenie Województwa Warmińsko-Mazurskiego dzięki finansowemu wsparciu Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, które zostały wyłonione w ramach pierwszej i drugiej edycji konkursu "Ambasador EFS w ramach dobrych praktyk PO KL".

Natomiast w zakładce Lokalne dobre praktyki publikowany jest zbiór inicjatyw, przeprowadzonych na terenie powiatu oleckiego. W związku z tym, zawracamy się do realizatorów projektów z powiatu oleckiego, którzy chcieliby pochwalić się swoimi pomysłami, aby przesyłali na adres e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. bądź dostarczyli osobiście do Centrum Organizacji Pozarządowych w Olecku, ul. Plac Wolności 2, krótką charakterystykę zrealizowanych projektów wraz z kilkoma zdjęciami.